Vader: Al Shuhruf (Simeon Sadik x E.H. Ghasira)

Al Shuhruf is een mooie zwarte exotische zuiver egyptische hengst met compacte body en uitstekende bewegingen. Hij heeft veel body, goede bewegingen en een uitstekende stamboom. Al Shuhruf’s vader is de wereld beroemde zwarte zuiver egyptische hengst, Simeon Sadik. Simeon Sadik wordt beschouwd als een van de belangrijkste, zo niet de beste zwarte hengst in de wereld. Hij heeft vele kampioenschappen gewonnen in Australië en Europa.

De vader van Simeon Sadik is Asfour. Asfour is de zoon van Hanan en Malik. Malik was een prachtige witte hengst met een ongeëvenaarde beweging. Asfour, geboren in 1984, produceert (meestal zwarte) veulens met een elegante body, met kleine oren en verbazingwekkende uitdrukking. Al Asfours nakomelingen erven de spectaculaire bewegingen van hun grootvader Malik.

Simeon Sadik zijn moeder is de geweldige fokmerrie Simeon Safanad. Deze geweldige merrie is een dochter van Sankt Georg RSI (Ansata El Salim x Bint El Bataa) en de Simeon Stud’s foundation egyptische merrie 27 Ibn Galal V (Ibn Galal x 10 Hosna), de allereerste Australische kampioen merrie. Galal heeft een ongelooflijk sterke stamboom met een dubbele Nazeer, met een dubbele kleindochter van El Sareei en haar vier beroemde grootouders die ook allemaal nog bekende fokmerries zijn ook … Farasha, Yousreia, Maisa en Roda. En ze is een kleindochter van de prachtige merrie zwarte merrie Mogha.

Al Shuhrufs zijn moeder is EH Ghasira, ze is een dochter van Gharib (EAO), die stamvader was van Marbach, de Duitse Staatsstud. Ze komt uit de combinatie van Gharib x El Garia, die uitstekende prestaties paarden heeft gegeven. EH Ghasira werd verkocht bij de Gucci verkoop en is nu fokmerrie en endurance paard van Dr. June Alexander in Groot-Brittannië.

Moeder: Salah III (Ghorab x Safia)

Salah is een dochter van Ghorab, een zoon van Gharib (Anter x Souhair). De nobele zwarte hengst Gharib is in 1970 van Egypte naar Duitsland verhuisd, waar hij stamvader is geworden bij Marbach.

Hij verwekte Sharigha die de 2-jarige merries in Aken in 1982 gewonnen. Zijn zoon, El Abd won de Medingen prestaties proeven in 1977 en heeft een indrukwekkend aantal overwinningen in de springsport.

Ook een Gharib zoon, Sirhan, geplaatst vijfde in alle rassen in de prestaties routes in Duitsland in 1981.

Gharib werd ook gebruikt voor het Trakehner fokkerij en heeft een licentie Trakehner hengsten verwekt waaronder een licentie-winnaar. Hij werd ook gebruikt in Wurttemburger fokkerij – grote, krachtige rijden en rijden paarden in Marbach.

Salah haar grootmoeder El Garia was een zwarte merrie van de beroemde Egyptische Al Badeia Stables, later geëxporteerd naar de VS geïmporteerd.

Salah haar grootvader is El Aswad (Ibn Galal 15), die werd uitgevoerd naar Duitsland, waar hij vooral werd genoteerd als een uitstekende vader van prestatie paarden, is een dochter van Ibn Galal en zijn moeder is Hosna.